Tvrtka B Krug d.o.o. svojim klijentima nudi usluge iz oblasti projektiranja, proizvodnje i montaže građevinske PVC i aluminijske stolarije, te usluge projektiranja i izrade čeličnih konstrukcija.

Tvrtka je osnovana 2012. godine kao distributer građevinske stolarije, a 2020. godine radimo velik iskorak u svom razvoju i pokrećemo vlastiti proizvodi pogon za PVC i aluminijsku stolariju te roletne, a 2022. godine osnivamo i odjel čeličnih konstrukcija. U počecima smo djelovali kao malo poduzeće, dok danas brojimo preko 100 zaposlenika.

Našem ubrzanom rastu i razvoju doprinijeli su mladi, ambiciozni i obrazovani ljudi koji zajedno s kontinuiranim usavršavanjem i stručnim obrazovanjem svakim danom stvaraju i izazivaju prilike za učenjem i profesionalnim razvojem. Temelj našeg poslovanja je suvremena oprema, automatizirani proizvodni procesi i neprekidno tehničko usavršavanje i napredovanje. Svjesni da bez obzira koliko tehnologija napredovala, bez ljudi, ljudskih kapaciteta i ulaganja u ljude ne možemo stvarati priču koja će trajati. Iz tog razloga biramo moto “Sigurnost na prvom mjestu”. Uz ljude, tehnologiju i tradiciju uspijevamo odgovoriti i na najzahtjevnije tehničke i građevinske projekte .

PrijeSada

Danas je B Krug poduzeće koje ima izrazito dinamičan rast i razvoj, a sinonim je za znanje, sigurnost i kvalitetu. Misija B Krug-a nije samo vlastito djelovanje, nego je i društvena odgovornost prema zajednici u kojoj stvaramo i razvijamo se. Svjesni eksploatacije resursa, te povećanja potrošnje koja ne opravdava svoj porast, našim klijentima nudimo energetski efikasna rješenja. Koristeći vlastitu energiju kao pokretače proizvodnog procesa rezultiramo s ekološkim i održivim standardima kvalitete proizvoda i procesa.

B Krug svoje poslovanje ostvaruje kroz dvije sestrinske firme, B Krug Sistem (Republika Hrvatska) i FSB DOORS (Bosna i Hercegovina), a djelujemo na više od pet lokacija širom Europe.