EXTE – Elite XT

Sa svojim principom platforme EXTE ELITE sistem kutije za roletne nudi optimalno rješenje za svaku situaciju. U klasičnom dizajnu poklopac za održavanje otvara se sa unutrašnje strane. To omogućuje najširi mogući pristup za održavanje roletni i unutarnjim dijelovima. Opcija postavljanja komarice sa i bez aluminijske zaštite je moguća pri ugradnji kutije ili naknadno po zahtjevu kupaca.

EXTE – Expert XT

Obitelj XT kutija raste. Exte EXPERT XT kutija s mogućnošću otvaranja unutara ili ispod je idealano rješenje za projekte renoviranja. Kutija je kompaktna i ispunjava sve uvjete zahtjevnih kupaca, zauzima minimalni prostor za maksimalnu udobnost. Ugradnja integrirane komarice sada je još lakša, a uz univerzalne dijelove serije XT ugradnja postaje još jednostavnija uz opcije adproszorske ugradnje ili podfasadne ugradnje. Expert XT pozornost poklanja uštedi energije i zaštiti okoliša što potvrđuje ispunjavanjem svih standarda iz Pravilnika za energetsku održivost iz 2014 godine.

BLACKLINE XT

Blackline XT odlikuje stabilna veza između same kutije i vodilice Exte XT sa specijalnim adapterima na sve prozorske profile. Elementi od neopor pjene daju čvrstoću i izuzetnu toplinsku izolaciju, dok su u isto vrijeme odlična baza za fasadu i žbukanje. S vanjske strane se nalazi naborana EPS površina uz koju žbuka lakše prijanja. U unutrašnjost možete ali i ne morate ugraditi integriranu komaricu. Postoje dvije opcije revizije kutije, a to je revizija odozdol i s vana pri čemu unutrašnjsti pristupate otvaranjem PVC poklopca i vađenjem stiropor izolacije. Unutrašnja revizija moguća je do 92 mm širine prozorskog profila.

Poluovalna kutija

Aluminijska vanjska poluovalna kutija ima iste karakteristike kao i kutija 45o koristi se za otvore kod renoviranja, dolazi sa mogućnošću ugradnje komarice ili bez nje. Dostupna je u svim standardnim bojama. Ove kutije se odlikuju izuzetnom kvalitetom i debljinom aluminija, što povećava statiku kutije, osim toga ima i primamljiv dizajn.

Ovalna kutija

Ovalna kutija ima iste karakteristike kao i kutija 45o koristi se za otvore kod renoviranja, dolazi sa mogućnošću ugradnje komarice ili bez nje. Dostupna je u svim standardnim bojama. Ove kutije se odlikuju izuzetnom kvalitetom i debljinom aluminija, što povećava termičke sposobnosi, osim toga ima i primamljiv dizajn.

Podfasadna roletna 90˚

Aluminijske podfasadne kutije 90° dostupne u svim standardnim bojama. Razlikuju se od standardnih vanjskih kutija po tome što se ugrađuju ispod fasade, zato su s vana neuočljive. Mogu se ugrađivati sa integriranom komaricom i bez integrirane komarice.

Vanjska roletna 45˚

Aluminijske vanjske kutije 45° dostupne u svim standardnim bojama sve su više privlačne kupcima. Osnovni razlog za to je što dodavanjem vanjske kutije sa roletnom dodajete termičku zaštitu kutije termici prozora, a to nije slučaj kod kutija za roletne koje se ugrađuju na profi l prozora. Sve više i više ljudi se odlučuje za vanjske kutije i iz razloga što su jednostavne za ugradnju,a u isto vrijeme i estetski privlačne.